Journal Information
Vol. 43. Issue 158.
Pages 80 (April 2008)
Full text access
Documents de Consens de la Comissió Mèdica del COI
Consensus Documents of the Medical Commission of the IOC
Visits
...
Article information
Full Text

Amb la creació de l'Agència Internacional Antidopatge (AIA), la funció de la Comissió Mèdica del COI, que va començar sent en un primer moment el control de les activitats antidopatge al món de l'esport, va passar a ser el foment de la salut dels atletes de manera activa. Per fer això, s'ha programat un seguit de reunions de Consens en què s'han contemplat les qüestions següents:

- Canvi de sexe a l'esport 2003.

- Nutrició a l'esport 2003.

- Mort sobtada cardiovascular a l'esport 2004.

- Tríada de les atletes femenines 2005.

- Entrenament d'atletes infantils d'elit 2005.

- Assetjament i abusos sexuals a l'esport 2006.

- Bases moleculars de teixit conjuntiu i lesions musculars a l'es-port 2007.

Hem d'agrair al Dr. Patrick Schamasch, Director del Departament Mèdic i Científic del COI, la sensibilitat mostrada en autoritzar la traducció d'aquests Documents de Consens al català. Igualment, cal agrair les gestions fetes pel Dr. Juan María Alonso, de la Real Federación Española de Atletismo, davant del COI.

En cas de divergències entre la versió en anglès i les versions traduïdes de la declaració de consens, prevaldrà la versió en anglès.


Correspondència:

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Departament de Comunicacions del COI per telèfon al +41 21 621 60 00 i per correu electrònic a l'adreça pressoffice@olympic.org, o visiteu la nostra pàgina web www.olympic.org.

COMITÈ OLÍMPIC INTERNACIONAL

Château de Vidy, 1007 Lausana. Suïssa. Tel. +41 21 621 6111 / Fax +41 21 621 6356 / www.olympic.org

Apunts Sports Medicine

Subscribe to our newsletter

Article options
Tools

Are you a health professional able to prescribe or dispense drugs?

Cookies policy
To improve our services and products, we use cookies (own or third parties authorized) to show advertising related to client preferences through the analyses of navigation customer behavior. Continuing navigation will be considered as acceptance of this use. You can change the settings or obtain more information by clicking here.